Rioolrenovatie in Bergen op Zoom

Een riool kan decennialang meegaan. De precieze levensduur hangt af van factoren als aanleg, de gebruikte materialen en het gebruik van het riool. Denkt u dat uw riolering toe is aan vervanging? In veel gevallen is er nog een andere optie: rioolrenovatie. Wilt u hiervoor een ervaren vakman inschakelen? In Bergen op Zoom en omgeving doet u hiervoor een beroep op ons. Onze medewerkers komen met plezier bij u langs!

Rioolreparatie door relinen

Bij rioolrenovatie maken wij in de meeste gevallen gebruik van relinen. Bij deze riooltechniek brengen we een kous aan in het riool. Dit doen we via een put, zodat de riolering niet onnodig opengebroken hoeft te worden. Dat scheelt u veel overlast! De kous laten we uitharden, zo worden zwakke plekken in de buizen bedekt. Uw riolering gaat vervolgens weer jarenlang mee!

Neem contact op

Wilt u meer weten over de voordelen van relining? Of wilt u ons meteen inschakelen voor rioolrenovatie? Neem dan vooral contact met ons op! Vul ons contactformulier in, of bel ons op het telefoonnummer 0166 - 74 83 13. We vertellen u vervolgens graag meer over alle opties en zijn u graag van dienst. In Bergen op Zoom en omstreken kunt u op ons rekenen.