Weg met rioolvliegjes in Bergen op Zoom!

Ziet u opeens behoorlijke aantallen rioolvliegjes in uw woning? Dat is niet alleen hinderlijk en onhygiënisch. Het wijst namelijk vaak op een extra probleem: een lek in uw riolering. Wilt u snel af van de vliegjes en de lekkage? In Bergen op Zoom en omgeving schakelt u ons hiervoor in. Onze ervaren medewerkers hebben al vele lekkages verholpen, en zetten hun expertise met plezier voor u in.

Latrinevliegjes, motmuggen of rioolvliegjes?

Misschien kent u rioolvliegen onder een andere naam: latrinevliegjes of motmuggen. Hoe u het insect ook noemt, ze kunnen voor heel wat overlast zorgen. Wanneer de beestjes bij een lekkage het riool verlaten, nemen ze namelijk allerlei bacteriën met zich mee. Bij de bron van het lek vinden de vliegjes een ideale plek om zich vlug voort te planten. Zo heeft u al snel te maken met grote hoeveelheden rioolvliegjes! Gelukkig weten onze rioolexperts wel raad met dergelijke vervelende situaties. Wanneer u een beroep op ons doet, kunt u vertrouwen op een snelle en grondige oplossing!

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden in de regio Bergen op Zoom, of wilt u ons meteen inschakelen voor rioolvliegjes bestrijden? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze servicepakket, en voeren uw klus graag voor u uit!