Riool ontstoppen in Bergen op Zoom?

Iedereen maakt minstens een paar maal per dag gebruik van het riool. Toch staan we vaak pas stil bij het belang van een goede riolering, als er een probleem ontstaat. Als de toiletpot overloopt door een ernstige verstopping beseffen we hoe onmisbaar het riool is in onze moderne samenleving.

Het is belangrijk dat u weet bij wie u moet zijn om een verstopt riool zo snel mogelijk te laten verhelpen. Gelukkig helpen wij u graag! Onze vakmannen begrijpen dat u gebaat bent bij een snelle oplossing van het probleem. Daarom kunt u voor het ontstoppen van uw riool dag en nacht een beroep op ons doen! Woont u in Bergen op Zoom en heeft u te maken met een verstopt riool? Aarzel dan niet en schakel meteen onze hulp in.

Waardoor raakt een riool verstopt?

Een rioolbuis kan gemakkelijk verstopt raken door verkeerd gebruik van afvoer en riolering. Wordt er bijvoorbeeld steeds een grote hoeveelheid toiletpapier, vochtige doekjes of dameshygiëne door de wc gespoeld? Het riool is hier niet op berekend, een blokkade kan dan gemakkelijk ontstaan. Door het riool te gebruiken waarvoor het bedoeld is kunt u voor een groot deel voorkomen dat het nodig is uw riool te laten ontstoppen.

Manieren van ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopt riool in uw woning, winkel of bedrijfspand? In Bergen op Zoom en omgeving helpen wij u dag en nacht. We bekijken per situatie of we uw riool ontstoppen door middel van hoge waterdruk, of met een mechanische veermachine. Iedere situatie is immers uniek!