Rioolstank in Bergen op Zoom?

Ruikt u de laatste tijd een vervelende, vochtige lucht in uw woning? Die kan verschillende oorzaken hebben. Zo zou u te maken kunnen hebben met een lek in uw riolering. Dat kan voor aanzienlijke schade en overlast zorgen! We raden u daarom aan om bij een aanhoudende rioollucht in huis een specialist in te schakelen. Zo kan de oorzaak van de overlast worden opgespoord en gerepareerd. In de regio Bergen op Zoom kunt u hiervoor bij ons terecht. Onze medewerkers zijn ware rioolexperts, en lossen het probleem beslist voor u op!

Stop de stankoverlast

Het kan lastig zijn om de oorzaak van de rioolstank in huis te achterhalen. Het is handig om vast te stellen waar u de geur precies ruikt. In de badkamer, keuken of kruipruimte bijvoorbeeld? Vaak geeft dat een aanwijzing op de bron van de hinder. Onze medewerkers hebben al vele malen te maken gehad met rioolstank. We weten precies wat de beste aanpak is. Blijkt er een lekkage te zijn? Dan gaan wij vervolgens meteen aan de slag om het lek te dichten.

Meer weten over onze werkzaamheden? Of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 0166 - 74 83 13. Bij rioolstank in Bergen op Zoom en omgeving staan wij dag en nacht voor u klaar!