Rioolinspectie in Bergen op Zoom

Vraagt u zich af hoe uw riolering erbij ligt? Of heeft u rioolproblemen en bent u op zoek naar de oorzaak? In zulke gevallen biedt rioolinspectie uitkomst. In de regio Bergen op Zoom kunt u hiervoor bij ons terecht. Naar aanleiding van een uitvoerige en nauwkeurige inspectie brengen we verslag aan u uit, en weet u precies waar u aan toe bent.

Camera inspectie van uw riool

Het nakijken van de riolering doen wij meestal met behulp van camera inspectie. We brengen een kleine infrarood camera in de buizen aan. Op een scherm kunnen wij meekijken. Doordat wij al vele malen rioolinspectie hebben uitgevoerd, zien wij in de meeste gevallen meteen wat er aan de hand is. Dankzij de camera hoeven we het riool dus niet zomaar open te breken, wat u veel overlast scheelt!

Meer informatie

Wilt u meer weten over rioolinspectie? Neem dan gerust contact op, dan vertelt een van onze medewerkers u alles wat u wilt weten. Ook wanneer u ons meteen wilt inschakelen, kunt u ons vanzelfsprekend bereiken. U kunt ons bellen op het telefoonnummer 0165 - 79 90 66. Ook kunt u ons contactformulier invullen, dan hoort u vlug van ons. In Bergen op Zoom en omgeving zijn we u met plezier van dienst!